Samen maken we het verschil.

In een wereld die overloopt van reclames, (online) advertenties en radioreclames is de ontvanger inmiddels redelijk overprikkeld. Bij Trust Marketing gaan we voor de échte waardevolle marketing: en betrouwbaar gezicht en een goed gesprek, daar kan geen reclame tegenop.

DSC03234 1

Wij vergroten jouw bereik

Dat doen we door samen te werken met inspirerende mensen

Nieuwsgierig geworden?

Meedenkende partner

We gaan niet alleen voor jou de straat op, maar denken ook mee in de doelstellingen en de manier waarop we die zullen behalen.

Kwaliteit & betrokkenheid

Door betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers kunnen we net dat beetje meer kwaliteit bieden, en dát is precies waar we voor staan.

Structureel resultaat

Naast de snelheid van het resultaat, zorgt Trust Marketing ook dat het resultaat een structurele waardigheid bezit.

Tevreden opdrachtgevers

Er gingen je al meer dan 43 organisaties voor, waarvoor wij het verschil mochten maken.

Wij zijn groot in fondsen- en ledenwerving

Met meer dan 1500 ambassadeurs gaan wij voor jouw organisatie langs huizen, naar beurzen, evenementen en naar winkelcentra. Daar hebben onze ambassadeurs dat eerste belangrijke contactmoment met nieuwe potentiële leden of donateurs.

Omdat dit eerste contactmoment altijd gepaard gaat met een betrouwbaar gezicht en een goed gesprek, ontstaat er meteen een vertrouwensband tussen de donateur en jouw organisatie.

En daar stoppen we niet, want na dat eerste contact sturen we een bevestigingsmail en -sms, waarna we binnen vierentwintig uur nog eens telefonisch contact opnemen en een persoonlijk gesprek voeren waarin we controleren of alles goed is gegaan en wij de nieuwe donateur welkom heten en zich extra betrokken laten voelen. Met deze nazorg vergroten we de betrokkenheid van het lid of de donateur substantieel en aantoonbaar met zicht op een lange termijn , en is elke aangeworven donateur een loyale donateur.

Bij Trust Marketing is dit keer op keer weer ons doel.

Direct sales

Heb je een goed product, een fijne dienst of een nieuwe concept waar de wereld zo snel mogelijk kennis mee moet maken? In de huidige wereld waarin potentiële klanten bedolven worden onder (online) reclames en advertenties, is het moeilijk om nog écht goed op te vallen. Met directe en gedreven face-to-face sales doe je dat wel. Samen met jou stellen we doelen op en maken we een plan hoe we die doelen samen gaan behalen. Wij trainen onze medewerkers om goede ambassadeurs van jouw merk te worden, zodat ze met een goed verhaal jouw product of dienst verkopen of promoten.

Kwalitatieve direct sales, zo creëren we resultaat voor uiteenlopende bedrijven. Dit doen wij aan huis, op evenementen en beurzen of in winkelcentra, altijd en overal met behulp van vrolijke gezichten en goede gesprekken van enthousiaste medewerkers.

Zullen we een keer brainstormen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op
Direct Sales Turst Marketing

Onze tevreden klanten

De tevredenheid van onze klanten is voor ons de belangrijkste graadmeter van wat wij doen. Als zij tevreden zijn is dat namelijk niet alleen goed voor ons, maar ook voor hele de wereld. Hiernaast vind je terug hoe onze klanten onze manier van werken ervaren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden: info@trustmarketing.nl of 0252 769165.

Neem contact op